Apusi merkitsee uutta alkua pakolaisille

Lähes 90 % maailman pakolaisista elää kehitysmaissa. Moni on menettänyt kaiken, jäänyt ilman koulutusta ja keinoja hankkia toimeentuloa.

 

Parempien Lahjojen avulla voidaan tarjota koulutusta, jonka vaikutukset ovat kauaskantoisia. Koulutuksissa sodista kärsineet ihmiset oppivat keinoja hankkia toimeentuloa sekä pitää huolta itsestään ja perheestään. Hankkimalla Parempia Lahjoja ehkäiset uusia sotia ja pakolaisuutta. Lahjasi toimitetaan Suomen Pakolaisavun kautta.

Voit osoittaa tukesi pakolaisille myös Pakolaisavun verkkosivuilla. Tee kertalahjoitus tai ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Näin hankit Parempia Lahjoja

Valitse kaupassamme mieluisimmat Paremmat Lahjat. Tee tilaus valitsemalla alasvetovalikosta haluatko kortin vai ainoastaan lahjoittaa. Kortit ovat pahvisia, taiteilijoiden suunnittelemia kaksiosaisia kortteja, joissa kerrotaan miten valitsemasi lahja auttaa. Kortissa on tilaa myös omalle tervehdykselle. Kortissa ei kerrota lahjan hintaa. Kortin mukana tulee myös kirjekuori. Seuraavat kortit ovat myös ruotsinkielisenä: Turvallinen äitiys, Koulutarvikkeet ja Mehiläisparvi.

 

Voit tilata kortin itsellesi tai lähettää sen kauttamme suoraan lahjan saajalle. Tilauksen yhteydessä voit jättää viestin asiakaspalveluumme, joka käsittelee tilauksesi. Voit esimerkiksi kertoa viestikentässä millaisen tervehdyksen haluat meidän kirjoittavan korttiin. Voit maksaa Paremmat Lahjat suoraan verkossa tai tilata laskun.

 

Mikäli tilauksen kanssa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Autamme mielellämme. Voit tehdä tarvittaessa tilauksen myös suoraan asiakaspalvelumme kautta.

Kuka on Suomen Pakolaisapu?

Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalainen järjestö. Olemme kansainvälisen pakolaistyön asiantuntija ja tärkein tehtävämme on tukea pakolaisia ja siirtolaisia kohti uutta alkua.

Teemme kehitysyhteistyötä Liberiassa, Myanmarissa, Ugandassa ja Sierra Leonessa pakolaisleireillä, pakolaisasutusalueilla ja paluumuuttajien parissa. Uskomme oikeudenmukaisuuteen ja tasavertaisuuteen. Koulutuksella voimme nostaa ihmisiä köyhyydestä pysyvästi. Kotimaassa Pakolaisavun toiminta kattaa koko kotoutumisen kaaren juuri maahan saapuneista pakolaisista ja siirtolaisista Suomessa pitempään olleisiin aktiivisiin maahanmuuttajiin.

Olemme YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n yhteistyökumppani Suomessa.

 

Lue meistä lisää pakolaisapu.fi verkkosivuilta

Tilaa Pakolaisavun uutiskirje

Käytämme lahjoituksesi vastuullisesti

Lahjoituksesi ohjataan kehitysyhteistyöhön, jota teemme kehitysmaissa pakolaisten sekä paluumuuttajien parissa. Autamme erityisesti haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä kuten nuoria, naisia ja vammaisia.

Varojen käyttö suunnitellaan tarkasti ja hankkeillemme tehdään säännöllisiä arviointeja ulkopuolisten, riippumattomien tahojen avulla. Työtämme kohdemaissa johtaa suomalainen maajohtaja.

Tuemme UNHCR:n toimintaa kriisialueilla. Lisäksi panostamme vaikuttamistyöhön sekä poliittisesti että yhteiskunnan tasolla.

Haluatko tietää lisää?

Kysy ja me vastaamme!

Voit lähettää kysymyksesi asiakaspalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 696 2640 (klo 9-15).

Tutustu rekisteriselosteeseen Pakolaisapu.fi-verkkosivuilla: Rekisteriseloste

FaLang translation system by Faboba